Er der gebyrer for indsættelse af penge via bankoverførsel?

Revolut opkræver ikke gebyrer, når du indsætter penge på din konto via en bankoverførsel. Der kan dog påløbe gebyrer, som ikke er fra Revolut.

• Din eksterne bank kan evt. opkræve gebyrer for at gennemføre lokale overførsler.
  • Din eksterne bank kan evt. opkræve gebyrer for at gennemføre internationale (SWIFT) overførsler, og formidlerbanker kan opkræve administrationsgebyrer på ca. 15-50 USD

Hvis din overførsel er i en valuta, der ikke understøttes af Revolut, kan din bank veksle til deres vekselkurs, og du kan blive opkrævet et gebyr for denne valutaveksling.

Vi anbefaler, at du bruger lokale oplysninger og understøttede lande og valutaer for at undgå gebyrer, såfremt det er muligt.