Hvordan påvirker flytning mellem afdelinger fælleskonti?

Får min fælleskonto også IBAN-nummer,når min personlige konto er blevet migreret til den lokale afdeling?

Ja, hvis du har en fælleskonto hos Revolut, vil det litauiske IBAN-nummer, der er knyttet til denne konto, også blive ændret til et lokalt IBAN-nummer, når din konto migreres.

Hvad sker der med min fælleskonto, hvis jeg ikke vil migrere?

Migreringen vil ske automatisk, og du modtager et lokalt IBAN-nummer til dine private og fælles konti. Hvis du ikke ønsker, at din konto skal migreres, skal du lukke din konto, inden migreringen igangsættes.

Min konto er under den lokale afdeling. Kan jeg oprette en fælleskonto med en person, der ikke er under samme afdeling?

Nej, begge kunder skal være under samme institution eller afdeling for at oprette en fælleskonto. Vi migrerer alle vores kvalificerede kunder til den lokale afdeling. Det er ikke alle kunder, der migreres på samme tid, men migreringen er igangværende for alle kunder og finder sted, efterhånden som de kvalificeres.

Min konto hører ikke hjemme under den afdeling. Kan jeg oprette en fælleskonto med en person, der er under den afdeling?

Nej, begge kunder skal høre hjemme under samme institution eller afdeling for at oprette en fælleskonto. Vi migrerer alle vores kunder til den lokale afdeling. Det er ikke alle kunder, der migreres på samme tid, men migreringen er igangværende for alle kunder og finder sted, efterhånden som de kvalificeres. Hvis du ønsker at oprette en fælleskonto med en person, der allerede hører hjemme under afdelingen, skal du vente, indtil din konto er blevet migreret.

Skal begge indehavere af fælleskontoen være del af samme afdeling?

Ja, begge kontoens indehavere skal være del af den samme institution eller afdeling. Vi er muligvis ikke i stand til at migrere alle kunder på samme tid, men processen er i gang for alle kvalificerede kunder.

Hvis du vil oprette en fælleskonto med en person, der allerede er kunde i den lokale afdeling, skal du vente til din konto er overflyttet.

Hvad sker der med det gamle IBAN-nummer, der var knyttet til min fælleskonto, før det blev migreret til den lokale afdeling?

Det vil fortsætte med at fungere midlertidigt for tilbagevendende betalinger og automatiske betalinger, hvis disse allerede er konfigureret på din konto.

Kan jeg stadig sende eller modtage penge via det gamle IBAN-nummer, der var knyttet til min fælleskonto, inden jeg blev migreret til den lokale afdeling?

Du kan ikke længere sende eller modtage penge manuelt med dit gamle IBAN-nummer. Tilbagevendende betalinger og automatiske betalinger, der allerede er konfigureret på din konto, vil dog fortsætte med at fungere i en midlertidig periode.

Hvis du bruger din fælleskonto til en af disse former for betalinger, skal du opdatere dine betalingsoplysninger for fortsat at sikre, at betalingerne gennemføres.