Stop af mit tilbagevendende kryptovalutakøb

Du kan annullere et tilbagevendende køb ved at gå til fanen 'Krypto', rulle ned til sektionen 'Ordrer' og vælge den tilbagevendende ordre, du vil stoppe. Du kan enten vælge 'Deaktiver' eller 'Slet'.

Hvis du vælger 'Deaktiver', vil det tilbagevendende køb stadig være synligt på din liste, men det bliver ikke længere eksekveret. Du kan aktivere det igen når som helst.

Hvis du vælger 'Slet', fjernes det tilbagevendende køb helt. Du har ikke mulighed for at genaktivere det, og du skal derfor konfigurere et nyt tilbagevendende køb, hvis du ændrer mening.