Hvis Revolut afnoterer et token, jeg ejer, er jeg så berettiget til at få kompensation?

Revolut er ikke ansvarlig for eventuelle tab, du måtte pådrage dig, hvis værdien af en kryptovaluta falder til under nul, eller hvis der opstår usædvanlige eller uventede hændelser, som vi ikke kan kontrollere (f.eks. hændelser, der kræver en afnotering).

Hvis du er utilfreds med vores service og ønsker at indgive en klage, kan du gå til vores vilkår og betingelser og finde yderligere instruktioner om, hvordan du kan kontakte os.