Hvad er grænser for rimelig brug?

En grænse for rimelig brug er en øvre grænse, som er fastsat af Revolut, og som gælder for alle vekslinger, der foretages i appen. Dette omfatter pengevalutaer, kryptovalutaer, og ædelmetaller.

Disse grænser er indstillet på månedsbasis, hvilket betyder, at de nulstilles den dag, din konto blev konfigureret, eller den dag, du ændrede din abonnementstype.

Du kan se din gældende grænse for rimelig brug og datoen, hvor den nulstilles, i sektionen 'Dit abonnement' på din profil.

Grænserne for rimelig brug og gebyrerne for valutaveksling afhænger af dit abonnement

Standard

Der er en grænse på 7.500 Dkr og et gebyr på 1 %, når grænsen er overskredet.

Plus

Op til 22.500 Dkr – derefter et nedsat gebyr på 0,5 %.

Premium, Metal og Ultra

Ingen grænser for rimelig brug.