Hvordan veksler jeg penge?

For at veksle valuta skal du gå til startskærmen og trykke på 'Veksl'. Vælg valutaen ved at trykke på pilen ud for valutanavnet, tilføj det beløb, der skal købes/sælges, og tryk på 'Gennemgå ordre'. Hvis din ordre er korrekt, skal du trykke på 'Bekræft ordre', hvorefter vekslingen udføres. Når vekslingen er udført, kan den ikke annulleres eller fortrydes.

I øjeblikket er det kun muligt at veksle mellem følgende valutaer: AED, AUD, BGN, CAD, CHF, CLP, COP, CZK, DKK, EGP, EUR, GBP, HKD, HUF, ILS, INR, ISK, JPY, KRW, KZT, MAD, MXN, NOK, NZD, PHP, PLN, QAR, RON, RSD, SAR, SEK, SGD, THB, TRY, USD, ZAR.

Hvis den valuta, du søger, ikke er angivet, betyder det, at vi endnu ikke understøtter den som valuta til besiddelse. Men bare rolig, du kan stadig bruge dit kort til betalinger eller hævninger i pengeautomater og foretage overførsler i de fleste valutaer. I så fald veksler vi dem automatisk til den tilgængelige kurs under transaktionen.

Vi understøtter lige nu mere end 140 valutaer alle de steder, hvor Mastercard og VISA Find den samlede liste over understøttede valutaer i vores ofte stillede spørgsmål.