Hvordan åbner jeg en valutakonto?

Ud over din hjemmevaluta (DKK) kan du have konti i flere forskellige valutaer. Følg nedenstående trin for at oprette dem:

• Gå til appens startskærm
  • Tryk på Konti under din nuværende saldo
  • Du bliver omdirigeret til menuen 'Konti', hvor du kan vælge andre digitale punge eller endda tilføje nye funktioner eller konti, såsom fælleskonti, <18 eller nye valutakonti
  • Vælg '+ Tilføj ny' → 'Valutakonto'
  • Vælg den ønskede valuta fra listen

Hvis den valuta, du leder efter, ikke er angivet, betyder det ikke, at du ikke kan foretage transaktioner i denne valuta. Se i Ofte stillede spørgsmål for at få mere at vide om, hvordan du kan foretage betalinger i forskellige valutaer.