Hoe stel ik de HR-integratie in?

Integreer je Revolut Business-rekening met ondersteunde HR-software om je medewerkersbeheer te automatiseren en tijd te besparen. Hierdoor kun je je teamleden automatisch updaten op Revolut Business:

• Synchronisatie van de gegevens van je teamleden
  • Toegang opschorten voor teamleden die je bedrijf verlaten
  • Als je dit inschakelt, automatische uitnodigingen voor nieuwe medewerkers

Zo stel je de HR-integratie in:

1. Zorg ervoor dat je de machtigingen Teamleden beheren en Integraties beheren hebt om door te gaan.
  2. Ga naar het tabblad TeamInstellingen HR-software verbinden → selecteer je HR-software uit de lijst.
  3. Volg de authenticatiestroom en maak verbinding.

Zodra je verbonden bent, word je gevraagd om de installatie te voltooien en teamleden uit te nodigen:

1. Schakel Auto-sync in voor automatische synchronisatie van je teamleden in Revolut Business met gegevens in je HR-software.
  2. Schakel optioneel Auto-invite in voor automatische uitnodiging van nieuwe teamleden vanuit je HR-software naar Revolut Business.
  3. Selecteer de teamleden om uit te nodigen uit de lijst die we hebben opgehaald uit je HR-software
  4. Stel machtigingen in en wijs ze kaarten toe
  5. Uitnodigingen worden verzonden aan het einde van het installatieproces

Let op:

• Om de instellingen van deze integratie te beheren na het voltooien van de installatie: ga naar Team tab → Instellingen → klik op Beheer op de HR software banner (of ga rechtstreeks naar de voorkeurpagina van de integratie in Integraties ).
  • We raden de persoon die de integraties instelt aan om beheerdersrechten te hebben in je HR software om er volledig gebruik van te kunnen maken.

We ondersteunen momenteel integraties met Google Workspace, maar werken eraan om in de toekomst nieuwe te ondersteunen.