Hoe kan ik teamleden groeperen in Teams?

Zorg ervoor dat je de machtiging 'Teamleden beheren' hebt om verder te gaan.

Om Teams te maken en beheren:

1. Ga naar het Team tabblad → InstellingenTeams.
  2. Klik op +Nieuw om een nieuw team te maken, of bewerk een bestaand team.
  3. Tik op Teamleden beheren om de lijst met teamleden in dat team te bewerken.

Je kunt Teams ook rechtstreeks beheren in het profiel van een teamlid

1. Ga naar het Team tabblad → selecteer een teamlid.
  2. Selecteer Team in het zijmenu.
  3. Wijs ze toe aan een team of maak een nieuwe aan.

Let op:

• Een teamlid kan slechts aan 1 team tegelijk worden toegewezen
  • Je kunt de toewijzing van Teams aan je teamleden automatiseren door te integreren met je HR-software.