Hoe kan ik de toegang van een teamlid tot meerdere valutarekeningen in één keer bewerken?

Je kunt dit doen door de rekeningtoegang op het profiel van een teamlid bij te werken. Volg deze stappen:

• Ga naar het tabblad Team → selecteer een teamlid
  • Klik op 'Rekeningen' → 'Beheren'
  • Schakel de toegang tot specifieke rekeningen in of uit → klik op 'Bijwerken' om de wijzigingen op te slaan

Om een valutarekening voor een teamlid toe te voegen of te verwijderen, moet je machtigingen hebben om 'alle rekeningen toe te voegen, te verwijderen en te beheren, inclusief toegang voor teamleden' en om 'alle teamleden op je rekening en hun machtigingen te bekijken'. Alleen rekeningeigenaren en teamleden met machtigingen om 'teamleden toe te voegen, te beheren of te verwijderen' kunnen teammachtigingen bewerken in het gedeelte Team.