Hoe kan ik de lijst met valutarekeningen zien waartoe een bepaald teamlid toegang heeft?

Om te zien tot welke valutarekeningen een teamlid toegang heeft:

• Ga je naar het tabblad Team
  • Selecteer je een teamlid
  • Klik je op 'Rekenigen' – hier zie je de lijst met alle rekeningen die zijn in- en uitgeschakeld voor het teamlid

Om de lijst met valutarekeningen te zien waartoe een teamlid toegang heeft, moet je machtigingen hebben om 'alle teamleden op je rekening en hun machtigingen bekijken' en om 'alle rekeningen en saldi te bekijken en te openen'.