Kan ik de analyse- en budgetteringstools van Revolut gebruiken met mijn externe gekoppelde rekeningen?

Onze analyse- en budgetteringstools voor jew gekoppelde accounts werken automatisch. Je zou moeten zien dat de app je uitgaven begint bij te houden zodra je bent gekoppeld. Het instellen van een budget werkt ook op dezelfde manier. Tik gewoon op 'Analyse' en selecteer vervolgens je gekoppelde account.