Hoe kan ik geld opnemen?

Om geld op te nemen bij een geldautomaat met je Revolut-kaart:

• Gebruik de Revolut-app om 'een geldautomaat in de buurt te vinden'. Tik hiervoor op het kaartsymbool rechtsboven op je startscherm
  • Voer je kaart en je 4-cijferige pincode in bij de geldautomaat
  • Om je pincode te controleren, zoek naar het kaartpictogram rechtsboven in het startscherm van de app en selecteer de relevante kaart → tik op 'Instellingen' → tik op 'Pincode bekijken'
  • Voer het bedrag in dat je wilt opnemen, bevestig de transactie en wacht tot de geldautomaat je je geld geeft
  • Je kunt om een ontvangstbewijs vragen, maar alle opnames bij geldautomaten zijn hoe dan ook zichtbaar naast je andere transacties in de app

Om ervoor te zorgen dat ‘Opnames bij geldautomaten’ is ingeschakeld voor een bepaalde kaart, klik op die kaart in-app en controleer de 'Instellingen '. Als je nog steeds moeite hebt met het opnemen van je geld, bekijk dan deze veelgestelde vragen om je te helpen.

Er zijn een aantal landen waar we momenteel geen geldopnames ondersteunen. Bekijk deze lijst om te zien welke landen dat zijn.

Meer nuttige informatie:

• Virtuele kaarten (die zijn toegevoegd aan Google Pay of Apple Pay) kunnen niet worden gebruikt voor opnames bij geldautomaten
  • Fair usage-kosten zijn van toepassing als je de opnamelimieten van je plan bij geldautomaten overschrijdt. Je kunt meer over de limieten lezen in deze Veelgestelde vragen
  • In het weekend geldt er een toeslag van 1% voor het wisselen van valuta’s. Bekijk deze Veelgestelde vragen voor meer informatie over de kosten
  • Als je van plan bent om op reis te gaan, bekijk dan onze Veelgestelde vragen over geldopnames op reis