Waar vind ik een geldautomaat?

Om geldautomaten bij je in de buurt te vinden met de Revolut-app, ga naar het gedeelte 'Kaarten' door op het kaartpictogram rechtsboven in de app te tikken → 'Geldautomaten in de buurt zoeken'. Hier zie je een lijst en een plattegrond van de dichtstbijzijnde geldautomaten op basis van je huidige 📍 locatie. Zorg ervoor dat de locatie-instellingen zijn ingeschakeld.

👉 De gegevens op de kaart met geldautomaten worden geïntegreerd via externe partners en daarom kunnen we de nauwkeurigheid ervan niet garanderen.