Hoe markeer je een betaling als een abonnement in de app?

Als de de handelaar bij wie je je hebt aangemeld niet kunt zien voor aankomende betalingen, moet de handelaar eerst worden gemarkeerd als een abonnement om deze te deblokkeren. Volg deze stappen:

• Ga naar TransactiesAankomend
  • Tik op '+ Nieuw' (rechterbovenhoek) → Een abonnementsbetaling zoeken
  • Zoek de handelaar (Amazon, Netflix, enz.)
  • Selecteer alle relevante voltooide transacties van de gewenste handelaar en bevestig
  • Zodra je dat hebt gedaan: ga naar TransactiesAankomend → scrol naar beneden naar Geblokkeerd of Inactief
  • Tik op de handelaar'Betaling deblokkeren'

Voor informatie over handelaren die niet worden ondersteund door Revolut, bekijk deze Veelgestelde vragen.