Maandlimieten voor kaartuitgaven

Met Revolut kun je een maandlimiet instellen voor je betalingen met een kaart. Alle betalingen die deze limiet overschrijden, worden geweigerd.

Je kunt ook je beschikbare limiet bijhouden en deze optie eenvoudig in-app activeren en deactiveren. Je kunt de limiet ook wijzigen.

Hoe kan ik de maandlimiet voor mijn kaart inschakelen?

• Open je Kaarten, selecteer de specifieke kaart, en tik op 'Instellingen'
  • Eenvoudig de limiet activeren
  • Je kunt de limiet ook eenvoudig wijzigen

Meer informatie

Voor geweigerde online betalingen, zie de gerelateerde Veelgestelde vragen .

👉 Revolut-kaarten kunnen in sommige landen mogelijk niet worden gebruikt.