Mijn abonnementsbetaling is geweigerd vanwege ontoereikend saldo

Als je abonnement wordt geweigerd vanwege onvoldoende saldo, moet je je rekening opwaarderen om ervoor te zorgen dat er genoeg geld op staat. Door geld aan je rekening toe te voegen, kun je de abonnementskosten voldoen als de handelaar opnieuw probeert om het bedrag van je rekening af te schrijven.

De handelaar kan automatisch opnieuw proberen het bedrag in rekening te brengen. Neem contact op met de handelaar als dit niet gebeurt.

Als je dit abonnement eerder hebt geannuleerd of het niet herkent, kijk dan hier.

Om het abonnement in-app te blokkeren, ga je naar je Transactielijst → 'Alles bekijken' → 'Aankomende betalingen'selecteer de transactie → 'Abonnementsbetaling blokkeren '.

👉 Het blokkeren van het abonnement in de app annuleert het abonnement niet. De handelaren kunnen nog steeds proberen om je op andere manieren kosten in rekening te brengen, dus neem indien nodig contact met hen op.