Moet ik het artikel ergens naartoe sturen ingeval ik het geld terugkrijg?

Ja, het kan zijn dat je het item naar de kantoren van Qover in België moet sturen. De verzendkosten zijn gedekt tot € 50. De schadevergoeding wordt alleen betaald als het artikel wordt geretourneerd aan Qover.

Zie de Algemene voorwaarden in de app voor meer informatie. Tik op 'Lifestyle' in het onderste menu → 'Verzekeren' → selecteer een type → 'Aankoop' → 'Alle documenten'.