Wordt er op de waarde van het artikel afgeschreven als ik een claim indien?

Ja, voor de Purchase Protection wordt een afschrijving van 5% per maand toegepast vanaf 90 dagen na de aankoop. Voor de Terugbetalingsgarantie en Ticketannulering wordt geen afschrijving toegepast.

Om te illustreren hoe de afschrijving werkt, nemen we als voorbeeld een artikel van £ 1.000.

• Tot 3 maanden (90 dagen) kun je nog steeds £ 1.000 claimen
  • Tot 4 maanden (91 tot en met 120 dagen) kun je £ 950 claimen
  • Tot 9 maanden kun je £ 700 claimen
  • Tot 12 maanden kun je £ 550 claimen
  • Na 13 maanden kun je niets meer claimen

Zie de Algemene voorwaarden in de app voor meer informatie. Tik op 'Lifestyle' in het onderste menu → 'Verzekeren' → selecteer een type → 'Aankoop' → 'Alle documenten'.