Welke soorten evenementen vallen onder de ticketannuleringsbescherming?

Over het algemeen vallen alle evenementen die plaatsvinden op een locatie in Europa waar tickets vooraf worden verkocht onder de Ticket Cancellation Insurance. Deze evenementen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, culturele evenementen en sport- en vrijetijdsevenementen, een show of een pretpark.

Alleen tickets die zijn gekocht bij een retailer in het land waar je Revolut-rekening is geregistreerd, of in Europa, vallen onder de Ticket Cancellation Insurance.

Dit is slechts een overzicht van de verzekeringsvoorwaarden. Zie de Algemene voorwaarden in de app voor meer informatie. Tik op 'Lifestyle' in het onderste menu → 'Verzekeren' → 'Aankoop' → selecteer een type → 'Alle documenten'.