Hur kan jag hitta utdrag för mina fickor?

Alla dina transaktioner och pengar i personliga fickor och gruppfickor finns med i ditt kontoutdrag.

Det går inte att skapa ett utdrag som endast innehåller transaktioner från dina personliga fickor eller dina gruppfickor.

För att generera ett kontoutdrag i valutan för din ficka:

1. Öppna hemfliken via det nedre fältet
  2. Välj valutan som är inställd för fickan
  3. Tryck på ... för att se mer → välj Utdrag
  4. Tryck på knappen Konto och välj valutakontot du behöver
  5. Välj datumintervall och filformat (PDF eller Excel)
  6. Tryck på Generera för att se din kontohistorik. Du kan hämta den genom att trycka på exportikonen längst upp till höger på skärmen.