Hur skapar jag ett Revolut Pro-konto?

För att skapa ett Revolut Pro-konto i appen:

Gå till Hem i den nedre menyn → under ditt saldo, tryck på Konton → + Lägg till nytt → Pro-konto → följ instruktionerna för att slutföra ansökan.

Du kommer guidas igenom en kort registreringsprocess där du får fylla i uppgifter om din affärsverksamhet. Innan du skickar in din ansökan måste du läsa igenom och godkänna våra Villkor för Revolut Pro och bekräfta att kontot endast kommer användas för affärsändamål.

När du har angett nödvändig information tar verifieringsprocessen vanligtvis upp till 2 arbetsdagar.