Vad är Revolut Pro, och vem kan öppna ett Revolut Pro-konto?

Med Revolut Pro kan du enkelt hantera din frilansverksamhet eller ditt sidogig direkt från Revolut-appen. Om du har ett Revolut Personal-konto, är egenanställd och bara har tänkt använda kontot för företagsutgifter kan du öppna ett Revolut Pro-konto om du blir godkänd i onboardingkontrollerna.

Det är dock inte alla verksamheter som är behöriga, till exempel videospelarkader eller andrahandsförsäljning av bilar. Läs villkoren för mer information. Revolut Pro är tillgängligt för Revolut-användare i Storbritannien och Europa (med undantag för Schweiz, Liechtenstein och Luxemburg).