Hur fungerar Revolut Pro-cashback?

Innehavare av Revolut Pro-konton kan tjäna obegränsat med cashback på berättigade köp som de gör med fysiska eller virtuella kort. Du får cashbacken månatligen till ditt Revolut Pro-konto i din basvaluta. Kontrollera avsnittet Cashback genom att klicka ovanför Revolut Pro-saldot. Det kan ta upp till 7 dagar innan du får cashbacken. Vissa handlare, till exempel de som tillhandahåller finansiella tjänster, är undantagna.

Procentsatserna för cashback varierar beroende på ditt Revolut-paket:

• Ultra 1,2 %
  • Metal 0,8 %
  • Premium 0,6 %
  • Plus/Standard 0,4 %

Villkor gäller.