Dubblettkonto

Du kan bara ha ett personligt konto och ett företagskonto kopplat till samma telefonnummer och e-postadress enligt våra villkor.

Du kan inte ha två konton, inte ens i två olika länder. Om du flyttar till ett annat land bör du läsa våra Vanliga frågor om adressänding.

Stäng ett dubblettkonto

Om du har tillgång till båda kontona:

1. Logga in på kontot du vill stänga via vår mobilapp.
  2. Gå till din Profil.
  3. Tryck på Konto.
  4. Skrolla ner och tryck på Stäng konto.
När dubblettkontot är stängt bör ditt andra konto fungera som vanligt, och du kan då ändra telefonnummer eller mejladress om det behövs.

Om du bara har tillgång till ett konto

1. Logga in via vår mobilapp.
  2. Tryck på Chatta med oss (i dessa Vanliga frågor) för att prata med kundtjänst och stänga det andra kontot.
  3. När det andra kontot är stängt kan du byta ditt bankkonto till det önskade telefonnumret och/eller e-postadressen.

Om du inte kan logga in alls

1. Öppna Revolut-appen på din mobila enhet.
  2. Avfärda inloggningen med ditt gamla telefonnummer om du uppmanas med det.
  3. Tryck på Logga in.
  4. Tryck på Jag har inte tillgång till mitt telefonnummer.
  5. Följ anvisningarna – du kan bli ombedd att ange en engångskod, ta en selfie eller ta ett foto av ditt id.

Om du har ett Revolut <18-konto

När du fyller 18 kan du öppna ett personligt konto. Din förälder eller förmyndare måste stänga ditt <18-konto först.

Stäng ett Revolut <18-konto