Problem med verifieringskod till mobilen

Om du har problem med att ta emot SMS kan du prova följande felsökningsmetoder:

• Se till att din nätverkssignal är tillräckligt stark. Du kan uppdatera den genom att aktivera och sedan inaktivera flygplansläget.
  • Kontrollera om din telefon har några inställningar eller program för SMS-filtrering.
  • Se till att mobilinkorgen inte är full.
  • Alternativt kan du byta SIM-kortet till en annan telefon för att kontrollera om leveransproblemet är telefonrelaterat.

Om du inte kan ta emot SMS kan du välja att få e-postmeddelanden i stället genom att låta tiden gå ut vid Skicka koden igen och välja verifieringsmetoden E-post.

ℹ️ Det här alternativet är inte alltid tillgängligt, t.ex. vid länkning av kort till Google Pay eller Apple Pay eller en kreditansökan eller inlämning av extern överföring.

👉 Innan du gör detta måste du verifiera din e-postadress genom att trycka på Profil-ikonen i det övre vänstra hörnet i appen → KontoPersonuppgifterE-postadress. Tryck på knappen Verifiera i det mottagna e-postmeddelandet. Kolla din skräppostmapp om du inte har fått något e-postmeddelande till din inkorg.

Mer information om hur du bekräftar din e-postadress finns i våra vanliga frågor och svar.

Om du av någon anledning fortfarande har problem med att ta emot SMS kan du chatta med oss.