Id-handling

Om vi behöver verifiera din identitet skickar vi ett mejl och en notis, och du kommer se en banner på din hemskärm. Tryck på något av meddelandena för att ladda upp ditt dokument.

Hur lång tid har jag på mig att skicka in min id-handling?

Om vi kontaktar dig får du en tidsfrist för att lämna in ett nytt dokument. Ditt konto förblir fullt fungerande fram till denna tidsfrist. Ditt konto begränsas efter tidsfristen tills du kan lämna in ett giltigt eller ogiltigt dokument.

Riktlinjer för identitetsverifiering

Giltig id-handling

• De godkända id-handlingarna utfärdade av officiella myndigheter visas på verifieringsskärmen.
  • Ladda bara upp din id-handling om den fortfarande är giltig – läs mer nedan om utgångsdatum.

Dina uppgifter

• Namnet på dokumentet måste stämma överens med namnet på ditt Revolut-konto.
  • Om din nationalitet skiljer sig från din adress kan du behöva skicka in ett adressbevis eller andra kompletterande dokument.

Ladda upp dokument

• Uppdatera appen till senaste versionen.
  • Se till att dokumentet syns tydligt – otydliga dokument godkänns inte.
  • Visa hela dokumentet – vik, beskär eller uteslut inte någon del av det.
  • Ladda upp en pdf eller ett foto av ett fysiskt dokument (skärmbilder godkänns inte).