Behöver du hjälp?

Ställ bara din fråga nedan för att få svar.

Adressbevis

Om vi behöver verifiera din adress skickar vi ett mejl och en notis, och du kommer se en banner på din hemskärm. Tryck på något av meddelandena för att ladda upp ditt dokument.

Riktlinjer för adressverifiering

Giltigt dokument

• Giltiga dokument visas på verifieringsskärmen.
  • Dokumentet måste vara utfärdat av en myndighet, ett allmännyttigt företag eller en finansiell institution.

Dina uppgifter

• Namnet på dokumentet måste stämma överens med namnet på ditt Revolut-konto.
  • Dokumentets uppgifter måste stämma överens med din adress i appen (ändra annars din adress innan vid behov).

Ladda upp dokument

• Uppdatera appen till senaste versionen.
  • Se till att dokumentet syns tydligt – otydliga dokument godkänns inte.
  • Visa hela dokumentet – vik, beskär eller uteslut inte någon del av det.
  • Ladda upp en pdf eller ett foto av ett fysiskt dokument (skärmbilder godkänns inte).