Varför begränsar Revolut kunders konton?

Ibland utför vi kontroller för din finansiella säkerhet och för att se till att vi följer lagar och förordningar. Vi kan behöva be om ytterligare uppgifter eller dokument och tillfälligt begränsa vissa kontofunktioner under tiden.

Vi försöker kommunicera dessa situationer öppet och snabbt. För att snabba på processen kan du se till att svara på våra meddelanden och skicka oss de nödvändiga uppgifterna så snart som möjligt. För att förhindra begränsningar kan du

• se till att dina identitetshandlingar är giltiga
  • följa våra villkor.

Var säker, vi kommer att kontakta dig med en uppdatering via chatten i appen eller via e-post. Under tiden kan du kolla vårt blogginlägg på varför Revolut begränsar konton för att lära dig mer.

Tack för ditt tålamod.