Hur påverkar byte av filial gemensamma konton?

Får mitt gemensamma konto IBAN när ni migrerar mitt privata konto till den lokala filialen?

Ja, om du har ett gemensamt Revolut-konto byter vi ditt litauiska IBAN till ett lokalt IBAN för det gemensamma kontot efter kontoflytten.

Vad händer med mitt gemensamma konto om jag inte vill flytta?

Flytten sker automatiskt, och du kommer att få ett lokalt IBAN för dina privata och gemensamma konton. Om du inte vill att vi flyttar ditt konto ska du stänga det innan flytten startar.

Jag har mitt konto hos den lokala filialen. Kan jag skapa ett gemensamt konto med någon som inte tillhör samma filial?

Nej, båda kunderna måste tillhöra samma enhet eller filial för att kunna skapa ett gemensamt konto. Vi migrerar alla behöriga kunder till den lokala filialen. Vi flyttar inte alla kunder samtidigt, men processen pågår för alla kvalificerade kunder.

Mitt konto tillhör inte den filialen. Kan jag skapa ett gemensamt konto med någon som tillhör den filialen?

Nej, båda kunderna måste tillhöra samma enhet eller filial för att kunna skapa ett gemensamt konto. Vi migrerar våra kunder till den lokala filialen. Vi flyttar inte alla kunder samtidigt, men processen pågår för alla kvalificerade kunder. Om du vill skapa ett gemensamt konto med någon som redan tillhör den lokala filialen ska du vänta till dess att vi har migrerat ditt konto.

Måste båda innehavarna av ett gemensamt konto tillhöra samma filial?

Ja, båda kontoägarna måste tillhöra samma enhet eller filial. Vi kan eventuellt inte migrera alla kunder samtidigt, men processen pågår för alla kvalificerade kunder.

Om du vill skapa ett gemensamt konto med någon som redan tillhör den lokala filialen ska du vänta till dess att vi har migrerat ditt konto.

Vad händer med det gamla IBAN-numret som var kopplat till mitt gemensamma konto före flytten till den lokala filialen?

Det fortsätter att fungera tillfälligt för återkommande betalningar och direktdebiteringar som redan var inställda i ditt konto.

Kan jag fortfarande skicka eller ta emot medel via det gamla IBAN-numret som tillhörde mitt gemensamma konto före flytten till den lokala filialen?

Du kan inte längre skicka eller ta emot medel manuellt med ditt gamla IBAN, men återkommande betalningar och direktdebiteringar som redan var inställda fortsätter under en tillfällig period.

Om du använder ditt gemensamma konto för någon av de här betalningstyperna ska du uppdatera dina betalningsuppgifter för att säkerställa att betalningarna fortsätter.