Vad är filialmigrationsprocessen?

Filialmigration är en process varigenom kunder flyttar från våran Revolut Bank UAB-enhet till en nationell filial, till exempel till en lokal Revolut Bank UAB-filial i Irland, Frankrike, Spanien, Nederländerna eller Belgien.

Syftet med filialmigrationen är att ge våra kunder ett nationellt IBAN och tillhandahålla dem med funktioner som är förenliga med lokala lagar och förordningar.

Till följd av filialmigration kan din kontotjänsteleverantör och villkoren& övergå från Revolut Bank UAB till din lokala filial.

Under filialmigrationsprocessen flyttar vi sömlöst dina kontouppgifter och saldon samt din transaktionshistorik och annan information till den lokala filialen, för att säkerställa kontinuiteten för kontotjänsterna och din oavbrutna tillgång till dina medel.

Du kan behöva tillhandahålla ytterligare dokumentation, såsom ett nationellt ID eller för att uppfylla de lagstadgade kraven som gäller för filialen. Syftet är att säkerställa efterlevnad av lokala lagar och förordningar.

Kontofunktionerna och -funktionaliteten brukar förbli oförändrade efter en filialmigration. Dock bör du kontrollera villkoren och eventuella begränsningar som gäller för den nya filialen.

Tillgängligheten och tidslinjerna för filialmigrationen kan variera beroende på de specifika inblandade jurisdiktionerna, och de interna processerna hos Revolut. Filialmigrationsprocessen kan ha specifika behörighetskriterier.

🔍 Se vanliga frågor och svar för migrering till .