Jag slutförde en lektion men fick inte en belöning

🏆 Learn-belöningar krediteras vanligtvis till ditt konto på några sekunder, men i vissa fall kan det ta upp till 🕐 två arbetsdagar för en belöning att komma fram, så länge som belöningen för en viss kurs har bekräftats i din app.

Revolut kan ändra belöningsbeloppet eller ta bort det helt. Belöningar är dessutom begränsade, så om du inte ser en belöning innebär det att den inte är tillgänglig längre. Vi kanske erbjuder belöningarna igen i framtiden, men kan inte lova det.