Vilket nätverk ska jag använda för min kryptoinsättning?

Det är viktigt att du väljer nätverk för din kryptoinsättning till Revolut omsorgsfullt.

Vi stöder endast insättningar som görs med Bitcoin-nätverket för BTC och Ethereum-nätverket för ETH, USDT, USDC, MATIC och några andra ERC-20 tokens. Om du använder ett nätverk som inte stöds kan du förlora dina pengar.

Vi stöder endast kryptovalutor som du kan se i mottagningslistan i appen. Om en annan token skickas till ditt Revolut-valutakonto kanske du inte får den.

Besök hjälpcentret och läs dessa vanliga frågor och svar för mer information om kryptoinsättningar och hur de fungerar.

För att lära dig varför vissa insättningar misslyckas kan du kolla in dessa Vanliga frågor.