Måste jag betala skatt på mina kryptovinster?

Hur du betalar skatt på kryptovinster beror på vilket land du bor i. Vi rekommenderar att du söker professionell skatterådgivning. I de flesta länder kan du behöva betala skatt på de vinster du gör genom att köpa och sälja kryptovalutor.

Du kan automatiskt synkronisera dina kryptotransaktioner med många tredjepartsleverantörer av skatterapporter via ett API. Vi har dock för närvarande ett samarbete med Koinly, som ger dig en särskild rabatt på kryptoskatterapporter.

För att få rabatten ska du kontrollera att du har den senaste versionen av Revolut-appen och besöka Koinlys webbplats för att skapa ett konto med några få knapptryckningar.