Vad är kryptoväxel?

Kryptoavrundning är en funktion som automatiskt rundar upp växeln från köpen du gör med ditt Revolut-kort och handlar för motsvarande belopp i en kryptovaluta.

Välj en kryptotoken och en växelmultiplikator om du vill multiplicera din växel. Du kan välja gånger 2, 3, 4 eller till och med 10. Läs dessa Vanliga frågor och svar i vårt hjälpcenter för mer information.

För att konfigurera din avrundning går du först till Krypto i menyn längst ner och sen till Mer → Inställningar → Avrunda.

Efter det kan du

• köpa kryptovalutan du vill med din växel
  • använda växelmultiplikatorn.

Du kan avaktivera avrundning när som helst genom att följa samma steg och trycka på Ta bort.

Inga extra avgifter kommer tas ut så länge du inte går över ditt pakets gräns för skälig användning. Du kan läsa mer i Vanliga frågor och svar.