Hur döljer eller inaktiverar jag ett valutakonto?

Konton med ett befintligt saldo kan inaktiveras, medan konton utan saldo kan döljas (förutom basvalutan).

Dolda konton visas inte längre i kontolistan. Inaktiverade konton som fortfarande innehåller pengar kommer inte längre användas för utgifter, men de kommer att vara synliga i kontolistan (uttonade).

Följ dessa steg för att dölja eller inaktivera ett konto:

Börja från hemskärmen och tryck på Konton under ditt saldo → svep åt vänster på valutan du vill ta bort → tryck på Dölj eller Inaktivera.

För att återaktivera ett dolt konto: Gå till din apps hemskärm → tryck på Konton under ditt saldo → tryck på den nedåtriktade pilen bredvid kontots valuta → tryck på + Nytt → välj kontot.

För att återaktivera ett inaktiverat konto: Gå till din apps hemskärm → tryck på Konton under ditt saldo → tryck på den nedåtriktade pilen bredvid valutan kontot är i → tryck på kontot → tryck på Aktivera.