Måste jag öppna ett Revolut-konto för att kunna använda Revolut Ramp?

Du måste inte vara en Revolut-kund för att använda Ramp. Du kan öppna ett Revolut Ramp-konto utan att ha ett Revolut-bankkonto eller e-pengakonto.

Om du inte har ett Revolut-konto måste du slutföra vår process för att verifiera din identitet.

Om du är en befintlig Revolut-användare kan du hoppa över identitetsverifieringsprocessen, eftersom vi kan använda informationen du angav när du öppnade ditt Revolut-konto i appen.