Hur kan jag få en fullständig redogörelse för min Ramp-transaktion?

För att se dina genomförda handelstransaktioner behöver du kolla kontoutdraget eller transaktionslistan för kortet du använde.

Om du betalade med ditt Revolut-kort bör du se Ramp-transaktioner i din transaktionslista i appen. Detta kan ses från startskärmen för kontot du betalat för. Klicka på Se alla under Senaste transaktioner för att se alla tidigare transaktioner.

När kryptovalutan har levererats ska den vara synlig i den plånbok som den skickades till.