Min Ramp-transaktion har slutförts, men jag fick inte pengarna. Vad hände?

Om du har fått ett bekräftelsemeddelande från oss med blockkedjan överföringshash, har vi skickat din krypto till dig.

Du kan alltid kontrollera blockkedjeutforskaren och se till att tillräckligt många blockbekräftelser har slutförts för att din betalning ska bekräftas.

Om så är fallet, men du fortfarande inte kan se din krypto i din plånbok, försök med någon av dessa lösningar:

• Kontrollera att plånboksadressen som du klickat på är samma som den du angav för köpet;
  • Se till att du anger korrekt nätverk i din plånbok. Om du inte kan se det, se till att lägga till det;
  • Se till att token är importerad till din plånbok inom rätt nätverk.

Om inget av dessa steg fungerar är du välkommen att kontakta oss så undersöker vi saken åt dig.