Er der nogen indskudsgrænser for kortet?

Daglige og ugentlige grænser for indbetaling med kort

Disse grænser fastsættes af vores automatiske sikkerhedssystem. Når systemet fastsætter grænserne, tager det flere forhold i betragtning for at sikre din konto.

Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi desværre ikke oplyse de præcise grænser. Dine daglige grænser nulstilles hvert døgn. Grænserne kan blive opdateret, efterhånden som du bruger appen mere og skaber en kontohistorik.

Vores kundeservice har ikke mulighed for at se eller ændre disse grænser. Grænserne afhænger ikke af, hvilket abonnement du har.

Hvis du vil indsætte mere, end hvad grænsen for daglige indbetalinger med kort tillader, kan du indsætte penge på andre måder. Du kan f.eks. bruge dit kort eller lave en bankoverførsel.

Tilføjelse af nye kort til indbetaling af penge

Midlertidig grænse:

På nyligt tilføjede kort (herunder erstatningskort, som du har modtaget fra din bank) gælder en midlertidig grænse, som kun giver dig mulighed for at indbetale et bestemt beløb pr. 24 timer.

Kortbegrænsninger

Det er ikke alle kort, der kan bruges til at indsætte kontanter, (og det kan også afhænge af lokale bestemmelser (ekskl. USA)). Derudover kan kreditkort ikke bruges til at indsætte kontanter i alle markeder.

Du kan se flere oplysninger på siden om finansieringskilder.