To konti

Du kan kun have én privatkonto og én erhvervskonto tilknyttet det samme telefonnummer og den samme e-mailadresse i henhold til vores vilkår og betingelser.

Du kan ikke have to konti, selv hvis de er i to forskellige lande. Du kan læse mere om at flytte til et andet land her: Skift min adresse.

Sådan lukker du en konto, der findes to af

Sådan gør du, hvis du har adgang til begge konti

1. Log på den konto, som du vil lukke, i vores mobilapp.
  2. Gå til din profil.
  3. Tryk på 'Konto'.
  4. Scroll ned, og tryk på 'Luk konto'.
  5. Når den ene af de to konti er lukket, bør den anden konto fungere uden problemer. Du kan ændre telefonnummeret eller e-mailadressen, hvis det er nødvendigt.

Sådan gør du, hvis du kun har adgang til én konto

1. Log på vores mobilapp.
  2. Tryk på 'Chat med os' (i disse ofte stillede spørgsmål) for at tale med kundeservice om at lukke den anden konto.
  3. Når den anden konto er lukket, kan du skifte til det ønskede telefonnummer og/eller e-mailadresse på din nuværende konto.

Sådan gør du, hvis du ikke kan logge på appen

1. Åbn Revolut-appen på din mobiltelefon.
  2. Afvis at logge på med dit gamle telefonnummer, hvis du bliver bedt om det.
  3. Tryk på 'Log på'.
  4. Tryk på 'Jeg har ikke længere adgang til mit telefonnummer'.
  5. Følg vejledningen – du bliver muligvis bedt om en engangskode, om at tage en selfie eller om at tage et billede af dit ID.

Hvis du har en Revolut <18-konto

Når du fylder 18 år, kan du åbne din egen konto. Din forælder eller værge skal lukke din <18-konto først.

Sådan lukker du en Revolut <18-konto