Skift eller bekræft e-mailadresse

Sådan ændrer eller bekræfter du din e-mailadresse

1. Åbn vores mobilapp.
  2. Gå til din profil (øverst på startskærmen).
  3. Tryk på 'Konto'.
  4. Tryk på 'Personlige oplysninger'.
  5. Tryk på din e-mailadresse.
  6. Indtast din foretrukne e-mailadresse, og tryk på 'Bekræft'.
  7. Åbn bekræftelsesmailen på den samme enhed, og tryk på bekræftelseslinket.

Sådan gør du, hvis du har problemer med at bekræfte din e-mail

• Tjek dine andre mapper, herunder spam, uønsket post, tilbud eller kampagner.
  • Prøv at åbne din e-mail i browseren på din mobil i stedet for e-mailappen.
  • Tryk på knappen 'Bekræft' i e-mailen, og hold den nede. Tryk derefter på 'Kopier', og indsæt det kopierede link i browseren.
  • Din e-mail kan kun være tilknyttet én privat Revolut-konto ad gangen. Hvis du tror, at du har to konti, kan du læse mere i vores ofte stillede spørgsmål om ekstra konti.