Dokumentation for adresse

Hvis du skal indsende et bevis på din adresse, får du en e-mail og en pushmeddelelse, og du vil se et banner på din startskærm i appen. Tryk på en af disse meddelelser for at uploade dit dokument.

Retningslinjer for bekræftelse af din adresse

Understøttede dokumenter

• Når du indsender dokumenterne, fremgår det af skærmen, hvilke dokumenter vi accepterer.
  • Dokumentet skal være udstedt af en offentlig myndighed, et forsyningsselskab eller en finansiel institution.

Dine oplysninger

• Navnet på dokumentet skal stemme overens med navnet i din Revolut-konto.
  • Dokumentet skal stemme overens med adressen i appen. Hvis det ikke er tilfældet, kan du opdatere din adresse først.

Sådan uploader du dokumenter

• Opdater din app til den nyeste version.
  • Sørg for, at dokumentet er tydeligt. Vi kan ikke godkende slørede dokumenter.
  • Vis hele dokumentet. Du må ikke folde det, beskære det eller udelade dele af det.
  • Upload en PDF eller et billede af et fysisk dokument. Vi kan ikke godkende skærmbilleder.