Jeg kan ikke bekræfte min identitet

Vi bestræber os altid på at gennemføre din identitetsbekræftelse så hurtigt som muligt, men det kan tage op til syv arbejdsdage. Tak for din tålmodighed under denne proces.

Du skal være mindst 18 år for at kunne blive bekræftet.

Selfie:

Før du starter bekræftelsen og uploader din selfie i appen, skal du huske følgende:

• 1. Du skal have downloadet den nyeste version af appen på din enhed.
  • 2. Hvis dit kamera ikke virker, bedes du bruge en anden enhed.
  • Selfien skal indsendes via appen.

Hvis du har brug for hjælp med at uploade din selfie, kan du læse disse ofte stillede spørgsmål i vores hjælpecenter.

Identitetsdokument:

For at se understøttede dokumenttyper og uploadproceduren kan du besøge følgende ofte stillede spørgsmål i vores hjælpecenter:

Dit identitetsdokument skal opfylde følgende kriterier:

• 1. Det skal være en understøttet type af identitetsdokument.
  • 3. Det må ikke være udløbet, beskadiget eller ulæseligt.
  • 4. Billedet skal være tydeligt, og alle de påkrævede oplysninger skal være synlige.
  • 5. Oplysningerne på din Revolut-konto skal stemme overens med oplysningerne på dokumentet.

Vi accepterer ikke billeder af fotokopier, scanninger eller skærme.