Min Ramp-betaling mislykkedes. Hvad skal jeg gøre?

Hvis din betaling mislykkedes, så er her nogle mulige løsninger:

• 1. Sørg for, dine kortoplysninger er korrekte, og prøv igen.
  • 2. Sørg for, at 3DS-autentificeringen fungerer korrekt eller vises i din bank-app.
  • 3. Sørg for, at der er nok penge på den konto, som du betaler fra.
  • 4. Prøv igen med et andet kort.
  • 5. Hvis du har en Revolut-konto, så prøv at købe kryptovaluta fra 'Krypto'-sektionen ved at bruge saldoen på din konto.

Hvis ingen af disse trin virker, kan du kontakte os, så vi kan undersøge det for dig.