Hoe blokkeer ik een abonnement of een geplande betaling?

Een abonnement blokkeren in de app:

• Ga naar je transactiegeschiedenis en tik op 'Aanstaande'
  • Selecteer de betaling die je wilt blokkeren
  • Tik op 'Toekomstige betalingen blokkeren'

Je kunt toekomstige betalingen op dezelfde manier deblokkeren.

Als je verder nog vragen hebt:

Open de betalingsgegevens van je eerdere transacties → scrol naar beneden → selecteer 'Hulp vragen' kies de meest relevante optie.

Het blokkeren van een abonnement in Revolut voorkomt echter alleen dat een specifiek abonnementsbedrag in rekening wordt gebracht.

Dat is niet het geval:

• Je overeenkomst met de handelaar opzeggen
  • Voorkomen dat de handelaar een ander bedrag in rekening brengt
  • De handelaar verhinderen om de kosten toe te passen op een andere betaalmethode die je bij hen hebt opgeslagen
  • Je moet contact opnemen met de handelaar om ervoor te zorgen dat het abonnement wordt geannuleerd.

Om toekomstige betalingen te blokkeren, moeten abonnementen correct worden gemarkeerd. Lees dit artikel om te controleren hoe je dit moet doen.

Wil je je Revolut-plan annuleren?

De downgrade-opties zijn te vinden in het gedeelte 'Profiel'. Tik op 'Prijsplan' om alle opties te zien. Voor meer informatie over het downgraden van je Revolut-plan, zie deze Veelgestelde vragen.