Min kortinsättning nekades av banken, men banken säger att det inte finns något problem

Under behandlingen av påfyllningen för kortinsättningen väntar Revolut på ett svar från din bank. Om transaktionen nekas av banken kan inte Revolut göra något. Du måste kontrollera varför transaktionen nekades med din bank. Ladda ner bekräftelsen på den misslyckade transaktionen för att dela med din bank för mer hjälp. Be om bankens avdelning för kortbetalningar och ge dem bekräftelsen på den misslyckade transaktionen så att de kan undersöka det åt dig.

Så här laddar du ner din bekräftelse:

1. Gå till Transaktionshistorik.
  2. Öppna ditt transaktionsförsök.
  3. Tryck på Hämta på bekräftelseskärmen.

Om din banks support hävdar att det inte finns några problem kan det bero på olika orsaker:

• Det kan finnas en kommunikationsfördröjning mellan bankens kortbetalningsavdelning och dess supportteam.
  • Banken kan misstänka att transaktionen är bedräglig, och behöver ditt godkännande för att låta den gå igenom.
  • Banken har ett tillfälligt tekniskt problem som supportteamet ännu inte har blivit informerat om.

Använd ett annat kort eller påfyllningssätt för att lägga till pengar på ditt Revolut-konto

Så här kontrollerar du varför din insättning misslyckades:

1. Gå till din Transaktionshistorik från fliken Hem.
  2. Tryck på den misslyckade insättningen.
  3. Tryck på Få hjälp längst ned på skärmen för att se felsökningsstegen.