Problem med att lägga till pengar med Apple/Google Pay

För att kontrollera varför det inte gick att lägga till pengar via Apple eller Google Pay, gå till Transaktioner, öppna den misslyckade transaktionen, tryck påFå hjälp och välj ditt problem för att se den exakta orsaken.

Några av de vanligaste orsakerna till ett misslyckat försök att lägga till pengar via Apple eller Google Pay är:

• Nekad av banken:prova denna metod igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta din bank.
  • Apple eller Google har tekniska problem: prova den här metoden igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta Apple eller Googles support.
  • Se till att kortet du försöker fylla på med inte är ditt Revolut-kort. Påfyllning med ett Revolut-kort stöds inte, så dessa transaktioner kommer att misslyckas.

Kontrollera att du har konfigurerat Apple eller Google Pay på rätt sätt på enheten. Läs mer på Vanliga frågor och svar om Godkända kort. Om ett kort inte stöds visas det inte som ett alternativ.

👉 Vi rekommenderar att du lägger till pengar med kort eller en alternativ metod om Apple eller Google Pay inte fungerar som förväntat.