Varför är min kortinsättning väntande?

En kortinsättning visas som väntande om något gick på tok vid godkännandet vilket innebär att vi väntar på att din bank ska svara på kortinsättningbegäran.

En väntande kortinsättning ska markeras som slutförd eller misslyckad inom 30 minuter. Om transaktionen är väntande i mer än 30 minuter kan du kontrollera banners på Revolut startskärmen för att se om det finns ett avbrott.

Om det finns ett avbrott kan du ta det lugnt ett tag och lita på att vi åtgärdar det så snart som möjligt. Vi bearbetar väntande transaktioner när de är tillgängliga igen.

Om transaktionen är väntande i mer än 30 minuter, men det inte finns något avbrott, kan du kontakta din bank för att säkerställa att allt är i sin ordning.

Efter en lyckad transaktion får du pengarna krediterade till ditt Revolut-konto. Om transaktionen däremot inte går igenom ska pengarna finnas kvar på ditt bankkonto.

Du hittar mer information och en utförlig förklaring om din väntande transaktion genom att gå till Transaktioner, öppna transaktionen, trycka på Få hjälp och välja ditt problem.