ClassPass

Så här får du tillgång:

1. Gå till Profil i övre vänstra hörnet av skärmen
  2. Välj Ditt paket och scrolla ner
  3. Välj förmånen och följ instruktionerna

ClassPass ger dig global tillgång till moderna gym och fitnesstudior, gymkrediter, fitnesspass, bra priser, app-kampanjer och mycket mer.

Denna förmån är endast tillgänglig för kunder i följande länder: Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Nederländerna, Norge, Portugal, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike.

Detaljer:

• Ultra-paket: tillgång till 20 krediter i månaden
  • Metal-paket: tillgång till 10 krediter i månaden

Problem:

• Om det uppstår problem efter du börjat prenumerera kan du besöka den här hemsidan eller kontakta oss via ClassPass-appen.
  • Om du har en befintlig prenumeration läggs dina extra ClassPass-krediter till i början av din nästa faktureringscykel.

Detta erbjudande kan inte användas tillsammans med något ClassPass Corporate Wellness-erbjudande.

Denna förmån är endast tillgänglig för Ultra- och Metal-kunder i utvalda länder. Om du avslutar din prenumeration förlorar du automatiskt tillgång till dessa förmåner.